De ce să vă scrieți jurămintele în ziua nunții?

Nu suntem noi în măsură să vă spunem ce sa faceți și ce să nu faceți în ziua nunții, pentru că dorim să păstrați personalitatea cuplului vostru, totuși dacă am putea introduce un moment în nunțile din România, cu siguranță ar fi: scrierea jurămintelor. (Ok, și speech-urile. Dar despre ele vom vorbi într-o altă postare.) Vrem să vedeți acest articol ca o sugestie la care vă veți gândi dacă vi se potrivește sau nu.

Scrierea jurămintelor sau vows, e o influiență din SUA care se lasă de fiecare dată cu lacrimi și zâmbete. Ne bucurăm că o vedem tot mai des la nunțile pe care le fotografiem. Uneori mirii aleg să le spună la ceremonia religioasă sau civilă, alături de toți invitații, alteori după ce s-au văzut prima dată în ziua nunții. Cert este, că de fiecare dată, fotografiile ce rezultă sunt pline de emoții. Cu siguranță se vor transforma într-un moment memorabil care va ajunge în albumul de nuntă.

ESTE VORBA DESPRE SENTIMENTELE VOASTRE ȘI NU NEAPĂRAT DESPRE CE TALENT DE SCRIITOR AVEȚI

Este la fel ca și Primul Dans, nu toți mirii sunt dansatori profesioniști, dar acesta este de fiecare dată un moment emoționant și așteptat de invitați. Cele mai reușite jurăminte vin din inimă și nu contează cum alegeți să uniți cuvintele, ceea ce contează este mesajul care se transformă într-un angajament pe care îl faceți față în față. Atât timp cât sunteți sinceri, jurămintele voastre vor fi perfecte, pentru că sunt ale voastre!

Monica și Cătălin au ales să își spună juramintele în mijlocul naturii la cununia religioasă alături de prieteni. Vedeți toată seria aici.

INVITAȚII SUNT ACOLO PENTRU A SĂRBĂTORI DRAGOSTEA VOASTRĂ

Ziua nunții este doar despre voi iar cei care vă vor fi alături, vin să se lase emoționați. Trebuie să țineți minte că sunteți între prieteni, iar promisiunea pe care o faceți unul față de celălalt îi va avea ca martori pe cei mai dragi oameni. Până la urmă, șervețelele din buzunar sunt acolo pentru un motiv: ei se așteaptă să plângă! Nu-i dezamăgiți!:)

E UNICUL MOD ÎN CARE PUTEȚI PERSONALIZA CU ADEVĂRAT NUNTA

Încă nu am întâlnit miri care să vrea o nuntă comună, fără să iasă în evidență. Puteți alege cea mai deosebită rochie de mireasă, florile cele mai rare sau exotice, o tematică atipică, puteți opta pentru o bicicleta de cafea, sau gogoși în loc de tort, dar invitații  vor memora cum i-ați făcut să se simtă. Acele 2-3 minute în care dați frâu emoțiilor pot face diferența între nunta voastră și celelalte la care au mai fost.

AMINTIȚI-VĂ DE CE AȚI DECIS SĂ VĂ CĂSĂTORIȚI

Cu siguranță ați auzit că organizarea unei nunți nu este atât de ușoară pe cum pare. În toată agitația de înainte, toate discuțiile voastre se rezumă la liste cu invitați, cheltuieli, meniul nunții, etc. Este momentul să faceți un pas înapoi, să luați un pix și o foaie de hârtie să vă așezați comozi în canapea și să derulați filmul poveștii voastre de dragoste.

 VIDEOGRAFUL VOSTRU VĂ VA MULȚUMI!

În fotografie jurăminte sunt reflectate în lacrimi și zâmbete pe chipurile invitaților dar pe partea de video ele dau o notă aparte și ajută să transmită personalitatea cuplului vostru. Deseori videografii ajustează melodia clipului de nuntă după tonul și mesajul jurămintelor. Videograful Dima Vutcariov, declarat de www.weva.com drept cel mai bun videograf la categoria Balcan Awards ne spune cum se reflectă acest moment în creațiile sale:

“Vorbele și privirile mirilor reprezintă elementele principale pentru crearea unui film de exceptie. Dacă reușesc să creeze un moment sincer atunci când își spun jurămintele, acesta servește drept generator pentru tot filmul. Îmi doresc ca mirii să prindă curaj și să opteze în număr cât mai mare pentru spunerea jurămintelor. Indiferent că o fac în intimitate atunci când se văd prima oară sau în timpul cununiei având drept martori, invitații.” 

Dima Vutcariov

VĂ VOR SERVI PE TOATĂ PERIOADA CĂSNICIEI

Mai țineți minte telenovelele care se terminau de fiecare dată cu o nuntă? De parcă ar fi însemnat finalul tuturor problemelor și obstacolelor? Ei bine, mulți care au trecut de nunta de lemn vă pot confirma că lupta pentru a fi împreună abia începe. Căsnicia nu e doar despre momente fericite împreună, ea vine la pachet cu multe provocări. Jurămintele vă vor reaminti de ce ați decis să fiți împreună și cum să treceți peste perioadele dificile.

Până la urmă este alegerea voastră! Noi am expus toate argumentele pe care le-am adunat de-a lungul experientei noastre. Dar mereu vom susține că mirii trebuie să opteze doar pentru ceea ce îi reprezintă. Dacă categoric nu vă doriți acest moment, mai bine renunțați la el!

Dacă totuși ați prins curaj în urma citirii acestui articol am fi foarte bucuroși să ne lăsați un comentariu în care ne povestiți cum a fost!

Menu

Storytelling

AND

Timeless Elegance

Destination wedding photography

A husband and wife team with a passion for wedding photography.

We serv sophisticated and classic couples with romantic wedding photos that will stand the test of time.

©2024 Grabazei Photography

All rights reserved