5 motive să optați pentru “prima privire” în ziua nunții

Ce sunt pozele la “prima privire”?

La fiecare întâlnire cu mirii discutăm acest aspect: unde se vor vedea ei pentru prima oară. “Prima privire” este un moment “aranjat” de către fotograf pentru ca mirele și mireasa să se vadă înainte de plecarea la biserică. Ideal este ca acest moment să aibă loc în intimitate și fără prezența rudelor sau a prietenilor. Fotograful propune locul în dependență de unde cade lumina mai bine iar restul: emoțiile, îmbrațișările și tot ce urmează mai apoi ține de fiecare cuplu în parte. Acolo nu dăm indicații:) După care  facem pozele de grup cu domnișoarele și cavalerii de onoare și desigur câteva și cu mirii.

Avem nevoie de “prima privire”?

Dacă ne întrebați pe noi vă răspundem: CU SIGURANTA!

Și iată 5 motive să optați pentru prima privire:

1. Unele lucruri pot merge pe dos

În ziua nunții, indiferent cum o plănuiți acum, vor aparea unele aspecte pe care nu le veți putea controla și cu care pur și simplu va trebui să vă conformați: fie că buchetul nu a ieșit exact ca în poza, fie ca ați comandat prea puțină șampanie sau că cineva anunță în ultimul moment că nu mai vine sau din contra că vine un cuplu pe cine nici măcar nu l-ați invitat și v-au dat peste cap tot aranjamentul:) (Și chiar daca ați face parte din acei 5% din miri care nu au avut nici un fel de surprize) ziua nunții va fi mai agitată de cât vă imaginați, cu toate privirile mereu asupra voastră așa că poate nu este atât de rău să rezervați 10-15 minute doar pentru voi doi. Într-un colț ascunși de toată acea nebunie care vă așteaptă:)

2. Este un moment intim doar pentru voi doi

Credeți-ne, s-ar putea sa nu mai aveți parte de clipe în liniște abia până pleacă toți invitații

3. Aveți mai mult timp împreună

Cel mai mare plus pe care îl vedem noi este faptul că astfel câștigați foarte mult timp din ziua nunții. Odată ce v-ați văzut, sunteți liberi să faceti poze împreună, să vă distrați alături de cei dragi. Pentru că până la urmă este ziua voastră și ar fi păcat ca în cazul în care aveți cununia religioasă după masă, să vă vedeți abia atunci.

4. Puteți face mai multe poze

Lumina naturală se schimbă de-a lungul zilei astfel puteți avea poze împreună în două momente diferite ale zilei.

Aceasta este o fotografie facută aproximativ la ora 16:00 (luna septembrie)
Iar aceasta după 20:00 în apus.

 Lumina este faină în ambele cazuri dar este total diferită, respectiv și albumul de nunta va fi mai variat și deosebit.

5. Aveți 2 momente importante în ziua nunții

Unul intim doar pentru voi și altul în care mireasa este condusă de către tată/naș la altar. Credeți că al doilea va fi mai puțin emotionant doar pentru că deja v-ați văzut?

Vă recomandăm să optați pentru prima privire în ziua nunții, dar până la urmă voi, ca și cuplu, trebuie să luați deciziile care vi se potrivesc vouă cel mai bine și să organizați ziua așa încât să rămână o amintire frumoasă atât în poze cât și în suflet.

Menu

Storytelling

AND

Timeless Elegance

Destination wedding photography

A husband and wife team with a passion for wedding photography.

We serv sophisticated and classic couples with romantic wedding photos that will stand the test of time.

©2024 Grabazei Photography

All rights reserved